Intro Projecten Teksten Websites Illustraties
Start > Illustraties > Illustraties

.
Speelpleinkaarten voor Sportservice Haarlemmermeer
Voor Sportservice Haarlemmermeer in Hoofddorp heb ik de tekeningen en vormgeving gemaakt voor 38 speelpleinkaarten, met tips voor kinderen voor spellen die je op het schoolplein kunt spelen. Bekijk hier een aantal voorbeelden:

-> Chinese muur
-> Touwtjespringen
-> Tikspel met bal
-> Handbal


Zelfredzaamheid bij STMR
Bij zorgverlener STMR gaat veel veranderen. Om hierover de communicatie aan de medewerkers te ondersteunen, tekende ik een cartoon. Mensen moeten zelfredzamer worden...

.
Kwaliteit van leven
Een luchtige cartoon voor een 'zwaar' onderwerp. PatiŽntenorganisatie Kansplus wilde een cartoon voor de omslag van een brochure over wat 'Kwaliteit van leven' nou precies is voor een patiŽnt. Met andere woorden: waar wordt iemand gelukkig van? Als patiŽnt is het handig om daar zelf ook over na te denken. Vandaar de brochure, met mijn tekening op de voorkant.

.
Ben jij slim genoeg voor Google?
Voor de brochure van Uitgeverij Unieboek Spectrum voor de zomer van 2012 heb ik een cartoon gemaakt om het boek 'Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?' te promoten. Een boek om je voor te bereiden op lastige vragen op sollicitatiegesprekken, zoals 'Wat zou jij doen als je 10.000 pingpongballen cadeau krijgt?' of 'Wat doe je als je, verkleind tot de grootte van een dubbeltje, in een blender wordt gegooid?' Of het boek helpt weet ik niet, maar het was leuk om er een plaatje over te tekenen...

.
Baby's met voorkeurshouding
Voor TNO afdeling 'Child Health' heb ik twee folders geÔllustreerd en de redactie gedaan. Het onderwerp: voorkeurshouding bij jonge baby's. De doelgroep: hun ouders. Nog best een flinke kluif om alles duidelijk ťn correct te tekenen! De folders zullen verschijnen op consultatiebureaus in het hele land.
-> Bekijk de preventiefolder
-> Bekijk de behandelingsfolder
-> Bekijk een artikel in Vakblad Kraamzorg (2012/2)

.
Cellen en virussen
Een proefschrift over moeilijke stof als het afweersysteem en de manier waarop verschillende afweercellen op elkaar en op virussen reageren. Maar dit proefschrift is anders dan andere: een flitsende voorkant en achterkant, en illustraties in het binnenwerk. De illustraties zijn ook gebruikt voor het 'lekenpraatje': eenpowerpoint-presentatie van het promotie-onderzoek voor oningewijden (lees: familie en vrienden). De plaatjes kwamen daarbij ook erg van pas.
.
-> Bekijk meer plaatjes

.
GPS-geuzentocht Loevestein
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland heeft een boekje ontwikkeld bij de GPS-geuzentocht rond kasteel Loevestein, een speurtocht voor kinderen op en om het kasteel. Dus ik maakte voor hen de verschillende cartoons, raadsels en spelletjes, alles expres lekker kliederig (maar wel historisch verantwoord). De schitterende opmaak van voorkant en binnenwerk is verzorgd door Vijfnulacht in Dordrecht.
.
-> Bekijk meer plaatjes

.
GPS-geuzentocht Loevestein
Voor de gemeente Gorinchem heb ik een toeristische kaart van de binnenstad getekend, in vogelvlucht. Geef toe, daar wil je toch meteen naartoe?
.
-> Bekijk een vergroting

.
Mooi Muurdesign
Leuke plaatjes van spannende tropische dieren om op de muur te plakken, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Deze muurdecoraties zijn te koop op MooiMuurdesign.nl.
.
.
-> Bekijk meer plaatjes

.
ANWB Kampeerreizen
Voor een aantal publicaties van ANWB Kampeerreizen heb ik vrolijke illustraties gemaakt van het kampeerleven, o.a. voor de infomap die iedere deelnemer krijgt toegestuurd, en voor het boekje "Gouden tips" dat onder vrijwilligers is verspreid.
.
-> Bekijk meer plaatjes

.


.

06 127 218 71
info@roelmulder.nl

KvK 11068039
Bank NL17 INGB 0007 5348 68
BTW NL-189844103B01