Intro Projecten Teksten Websites Illustraties
Start > Illustraties > Strips

.
Tom Pintens - bierdetective
Zijn naam: Tom Pintens. Zijn beroep: bierdetective. Voor het blad Bier!magazine schrijft ik sinds voorjaar deze strip over deze koene held, die helder te maakt wat troebel is in de wereld die bier heet.
Bekijk hier de eerdere afleveringen, die ik schreef voor dossierhop.nl, een opiniesite over bier.
..
.
Pietje en Loesje
Een broer en een zus met allebei een eigen wil... van september 2011 t/m februari 2012 waren hun belevenissen tweewekelijks te lezen in De Stad Gorinchem. De strip is geïnspireerd op 'Het Geheugen van Gorinchem', een interactieve reis door de tijd te zien in het Gorcums Museum.
..
.
First Class Entertainment
Voor festiviteitenbureau First Class Entertainment uit Woudrichem heb ik een reclamestrip gemaakt met in de hoofdrollen de 'feestmakelaars' Alice en Herman zelf. Ook heb ik voor dit bedrijf een stripworkshop verzorgd als onderdeel van een middag vol entertainment.

.
.
Jan en Piet in oorlogstijd
Het zijn de bange jaren 40-45. Nederland zucht onder de bezetting van de Duitschers. De twee dappere onderduikers Jan en Piet besluiten te strijden voor de Hollandsche zaak: ze gaan bij het verzet. Of ze doen daar in ieder geval dappere pogingen toe.
De eerste Jan en Piet-strip is geselecteerd voor de Benelux Beeldverhalenprijs en hing in 2010 op de tentoonstelling van inzendingen in het Scryption in Tilburg.
Klik op een van de plaatjes om de hele strip te lezen.

.
.
......
.....................

.
.
Meneer de burgemeester
Het valt niet mee om de burgemeester te zijn van een klein dorpje ergens verstopt het Franse platteland. Vergrijzing, leegloop, achterstallig onderhoud en dan is de wijn van Café François ook nog eens niet te zuipen...
Klik op een van de plaatjes om de hele strip te lezen.
...... ......
........ ........

.
.
Paul en Kim
Paul en Kim zitten in groep 8 en hebben verkering. En maken, samen met hun vrienden, de mafste avonturen mee. Klik op een van de plaatjes om de hele strip te lezen.
...... ......

.
.


.

06 127 218 71
info@roelmulder.nl

KvK 11068039
Bank NL17 INGB 0007 5348 68
BTW NL-189844103B01