Intro Projecten Teksten Websites Illustraties
Start > Illustraties > Vrij werk

.
Pietje en Loesje
Deze twee striphelden zijn inmiddels bekend van hun strip voor het Gorcums Museum, maar eerder tekende ik al een aantal grote platen, als "voorkanten" van niet bestaande albums. Wie weet teken ik die ook nog wel een keer!
.
.

.
Koehandel
Een bestaand kaartspelletje, maar dan opnieuw getekend. Doel is zoveel mogelijk dieren proberen te vergaren voor je boerderij. Maar voor niets gaat de zon op, dus je zult ervoor moeten betalen! Bluf en troef je tegenstanders af. Beschikbaar voor iedereen om uit te downloaden. Uitprinten op karton, losknippen en spelen maar!
-> Download het hele spel

.
De weerwolven van Wakkerdam
In Wakkerdam sluipen er een aantal weerwolven rond. Maar wie van de spelers is een weerwolf? Dat moeten de burgers van Wakkerdam zelf uitvinden. Gelukkig hebben een aantal van hen speciale krachten om informatie te verzamelen, maar... dit maakt ze ook een begeerde buit bij de wolven. Voor deze door mijzelf getekende versie van het spel hoef je de kaarten enkel uit te printen op karton, even uitsnijden en klaar. Vervolgens wacht je een onheilspellende nacht af en trommelt minstens acht medespelers op voor een avondje Weerwolven.
-> Download het hele spel

.
Landschappen
Ik teken ook graag landschappen en gebouwen. Haventjes in Engeland, kastelen in Frankrijk, en nog veel meer.
Engeland
.
......


Frankrijk: Dordogne
.
......

......

.
Frankrijk ontmoet Japan
Voor een vriend die in Japan Franse les ging geven, tekende ik dit plaatje dat hij als promotie kon gebruiken. Later heb ik nog een Vietnamese en een Egyptische versie gemaakt, dus als je in allerlei gekke uithoeken van de wereld Frans hoort spreken, dan komt dat waarschijnlijk door hem.

.
Pater Cornelis
Een plaatje uit den ouden doosch... Deze 'Pater Cornelis' is getekend als etiket voor flessen zelfgebrouwen bier, uiteraard ge´nspireerd op Belgische abdijbieren. Inmiddels is de hier geportretteerde thuisbrouwer op grotere schaal bier gaan maken, en zijn brouwsels zijn verkrijgbaar als Rooie Dop.

.
Toneel AEGEE
Nog twee klassiekers: de posters die ik heb gemaakt voor de toneelvoorstellingen van studentenvereniging AEGEE in Utrecht.
..

.


.

06 127 218 71
info@roelmulder.nl

KvK 11068039
Bank NL17 INGB 0007 5348 68
BTW NL-189844103B01